Δείτε επίσης...

Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο σχολείο μας έγιναν αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια προετοιμασίας στίβου για ικανότητες δρόμου, άλματος , ρίψεων, χορός, αθλήματα κλπ. ανάλογα με την ηλικία των μαθητών/τριών. 

Προσκλήθηκαν και συμμετείχαν στον εορτασμό και τις δραστηριότητες της η γυναικέια ομάδα ποδοσφαίρου "Βασίλισσες της Θράκης" με τον προπονητή τους κ. Απόστολο Κουτρολό, ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του Λεύκιππου Ξάνθης, προπονήτριες από την ομάδα  βόλλεϋ του Ερμογένη Ξάνθης  καθώς και δάσκαλοι χορού Step από το ex-treme dance club και το Γυμναστήριο Element.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τους Ολυμπιακούς και παραολυμπιακούς αγώνες, την προετοιμασία, τις προπονήσεις και συζήτησαν με τους καλεσμένους μας για τις προσπάθειες, τον ανταγωνισμό, τις αγωνίες, τις επιτυχίες, τις χαρές και τις λύπες αλλά και την κοινωνική διάσταση, τη φιλοσοφία και τη δυναμική του Σχολικού Αθλητισμού.

Την οργάνωση της 4ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού ανέλαβαν  οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κα Σοφία Ράλλη και κα Μαρία Πρώιου ενώ συμμετείχαν και όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.