Δείτε επίσης...

Το σχολείο μας ξεκινά την καινούργια σχολική χρονιά με την συμμετοχή του στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα  "Συνδυάζω-Μετακινούμαι" - "Multimodality -Mix and Move".

Αυτή την εβδομάδα εξερευνούμε ποιοί είναι οι καλύτεροι τρόποι μετακίνησης για να μεταβούμε από το ένα σημείο στο άλλο κατά τη διάρκεια ενός μικρού ή μεγάλου ταξιδιού μας συνδυάζοντας τα μέσα μεταφοράς που έχουμε στη διάθεσή μας.

Στα πλαίσια του προγράμματος τα παιδιά της Α δημοτικού σχεδίασαν και σχημάτισαν ένα ποδήλατο προτείνοντας μια πιο ευρεία χρήση του.

Οι μαθητές της Γ δημοτικού συμμετείχαν σε διάλογο με την ιστορία της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης περπατώντας τα λιθόστρωτα της με οδηγό το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης.

Τα παιδιά της Δ δημοτικού σχεδίασαν και πρότειναν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην αγγλική γλώσσα φτιάχνοντας την δικής τους αφίσα με το θέμα και τα γραφικά της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Τέλος, οι σχεδιαστικές εργασίες των μαθητών της Α και Δ δημοτικού εμπλούτισαν την έκθεση ζωγραφικής παιδιών Δημοτικών Σχολείων και του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης με θέμα : "Ποδήλατο και βάδισμα στην πόλη" που έλαβε χώρα στο  "Κτίριο Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε μια δύναμική και εποικοδομητική χρονιά!

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.