Δείτε επίσης...

Τα νέα μας

Ό,τι πιο "φρέσκο" κυκλοφορεί στο σχολείο μας...

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/4/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας ομιλία του Αστυνόμου Α΄ του Τμήματος Τροχαίας κ. Καραμανλή Ιωάννη σχετικά με την εκπαίδευση των μικρών μας μαθητών πάνω σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Περισσότερα...

Με τραγούδι, χορό και πaράλληλες δράσεις οι μαθητές του Σχολέιου μας γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. 

Περισσότερα...

Την 3η θέση κατέλαβε το Σχολείο μας στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξήχθη το Σάββατο 16/2/2019 στο ξενοδοχείο "Χίλια Χρώματα" . Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 8 δημοτικά Σχολεία από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερα...

Το σχολείο μας υποστηρίζοντας έμπρακτα τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και συγκεκριμένα αυτών της καλής υγείας και ευημερίας  (Στόχος Νο3) φιλοξένησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Τμήμα Ξάνθης,  ο οποίος παρουσίασε με βιωματικό τρόπο βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης στους μαθητές και μαθήτριες της Στ τάξης του σχολείου μας.

Περισσότερα...

Το σχολείο μας ξεκινά την καινούργια σχολική χρονιά με την συμμετοχή του στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα  "Συνδυάζω-Μετακινούμαι" - "Multimodality -Mix and Move".

Περισσότερα...

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.