Δείτε επίσης...

Τα νέα μας

Ό,τι πιο "φρέσκο" κυκλοφορεί στο σχολείο μας...

Με μια έκπληξη ξεκίνησε η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης που επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης . Πριν τη έναρξή της όλοι οι εκπαιδευτικοί ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν τα κάλαντα στους μαθητές ευχόμενοι με αυτό τον "πρωτότυπο" τρόπο Καλά Χριστούγεννα.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο σχολείο μας έγιναν αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια προετοιμασίας στίβου για ικανότητες δρόμου, άλματος , ρίψεων, χορός, αθλήματα κλπ. ανάλογα με την ηλικία των μαθητών/τριών. 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, υποδεχτήκαμε σήμερα στο Σχολείο μας τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων Π.Σ. Πήγασος, Α.Σ. Ασπίδα καθώς και του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης. Οι ομιλίες ενημέρωσης καθώς και η συζήτηση που επακολούθησε επικεντρώθηκε στην ετήσια εκστρατεία της ευρωπαϊκής Επιτροπής για την βιώσιμη αστική κινητικότητα. 

Περισσότερα...

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης επισκέφτηκαν το ερευνητικό κέντρο Αθήνα όπου ενημερώθηκαν για τη διαδικασία της ανασκαφής, την εξέταση των ανασκαφικών ευρημάτων (χρονολόγηση, χρησιμότητα κτλ) και την δημιουργία 3D αναπαραστασεων.

Περισσότερα...

Την 3η θέση κατέλαβε το Σχολείο μας στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μαθητές Δημοτικού.

Περισσότερα...

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.