Δείτε επίσης...

Τα νέα μας

Ό,τι πιο "φρέσκο" κυκλοφορεί στο σχολείο μας...

Έτοιμες είναι οι χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των μαθητών και εκπαιδευτικών για το χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα εκτεθούν αύριο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας…

Περισσότερα...

Δείτε δείγματα της δουλειάς μαθητών και εκπαιδευτικών για το χριστουγεννιάτικο Bazaar 2016

Περισσότερα...

Το Σχολείο μας "έβαλε" τα...χριστουγεννιάτικά του. Οι πόρτες, τα παράθυρα, οι διάδρομοι στολίστηκαν με κέφι και μεράκι από μαθητές και εκπαιδευτικούς κι έτσι το Σχολείο μας είναι έτοιμο να μπει με γιορτινή διάθεση στην τελευταία εορταστική εβδομάδα των μαθημάτων...

Περισσότερα...

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο βρέθηκε στην 1η Έκθεση πυροσβεστικού εξοπλισμού και ενημέρωσης σε θέματα πυροπροστασίας που λειτουργεί στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου.

Οι μικροί μας μαθητές είδαν επίδειξη κατάσβεσης πυρκαγιάς ενώ ενημερώθηκαν από τον κ. Αναστάσιο Κωνσταντινίδη σχετικά με τρόπους που πρέπει να προστατεύονται οι άνθρωποι από τις πυρκαγιές.

Ήταν μια ευχάριστη και διδακτική εμπειρία για τους μικρούς μας μαθητές παρουσία και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας…

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο σχολείο μας έγιναν αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια προετοιμασίας στίβου για ικανότητες δρόμου, άλματος , ρίψεων, χορός, αθλήματα κλπ. ανάλογα με την ηλικία των μαθητών/τριών. Επίσης έγιναν προβολές ταινιών συναφούς θεματολογίας και διαδραστική συζήτηση-αναστοχασμός.

Περισσότερα...

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.