Δείτε επίσης...

Τα νέα μας

Ό,τι πιο "φρέσκο" κυκλοφορεί στο σχολείο μας...

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ΄2 στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθαίνω για την ιστορία του τόπου μου από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο» επισκέφτηκαν το ραδιόφωνο της ΦΕΞ μαζί με τη δασκάλα τους  Δουλγεράκη  Σταματούλα τη Δευτέρα 13/6/2016 και μοιράστηκαν με τους ακροατές του όσα έμαθαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Περισσότερα...

Μια εξαιρετική παράσταση από τους μαθητές της Ε΄ του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης παρακολούθησαν οι μαθητές αλλά και ο κόσμος της Ξάνθης την Παρασκευή 10-6-2016 στο Δημοτικό Αμφεθέατρο. Η παράσταση είχε τον τίτλο "Στην Διατροφοχώρα" και στόχος της ήταν να παρακινήσει όλους τους ανθρώπους να κάνουν την υγιεινή διατροφή καθημερινή συνήθεια.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 23/12/2015 και ώρα 10.00 π.μ.παραδόθηκε και επίσημα από τον Δήμο Ξάνθης το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης. Συγκεκριμένα οργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Ενεργειακής Αναβάθμισης του σχολικού κτιρίου. 

Περισσότερα...

Μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσίασαν οι μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας. Με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, κ.κ. Τέζα Μαρίας , Αλεξίου Αθανασίας και Δάλλα Ελευθερίας παρουσίασαν την φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στους μαθητές του Σχολείου μας και τους γονείς τους.

Περισσότερα...

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον σχολικό έτος έγινε  στις 5 Οκτωβρίου 2015 με θεματικό άξονα: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

Περισσότερα...

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.