Δείτε επίσης...

Τα νέα μας

Ό,τι πιο "φρέσκο" κυκλοφορεί στο σχολείο μας...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στην αποκριάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 από τις 16:30 έως τις 19:30 μ.μ.

Ο μπουφές θα περιλαμβάνει γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Ταυτόχρονα θα λειτουργεί και το κυλικείο του σχολείου για το κάτι παραπάνω που θα θελήσουν τα παιδιά και οι συνοδοί τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες  θα βρίσκονται εκεί με ευθύνη των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Ας προσπαθήσουμε να μη μεταφέρουμε την κρίση στα παιδιά κι ας παλέψουμε όλοι μαζί να κάνουμε τις ψυχές τους να χαμογελάσουν.

Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο αποκριάτικο ξεφάντωμα!!!!

Το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση Μουσουλμανοπαίδων» είναι προϊόν νέας πολιτικής του ελληνικού κράτους απέναντι στη Mειονότητα της Θράκης που αρχίζει τη δεκαετία του 1990 και έχει ως βασικούς στόχους:

Περισσότερα...

Την Τρίτη 21/2/2012 και την Πέμπτη 23/2/2012 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας αντιφυματικός εμβολιασμός των παιδιών της Β΄ και Γ΄ τάξης, καθώς και των μαθητών της Δ΄, Ε΄, και Στ΄ τάξης που δεν εμβολιάστηκαν για οποιονδήποτε λόγο τις προηγούμενες χρονιές.. Τα παιδιά της Α' τάξης θα μπουν σε πρόγραμμα εμβολιασμού την επόμενη χρονιά.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου (10.30 – 12.30) οι μαθητές του 14ου δημοτικού Σχολείου θα παρακολουθήσουν την ταινία «Αναζητώντας τη Ραπουνζέλ ....στο διαδίκτυο» .

Η ταινία απευθύνεται σε μαθητές της Α' βαθμιας εκπαίδευσης και αποτελεί ύμνο στη δύναμη του ανθρώπου και αναδεικνύει τη σημασία του εθελοντισμού και την αγάπη προς το συνάνθρωπο. Επίσης, τολμά να προβληματίσει τα παιδιά θίγοντας ζητήματα όπως η διττή χρήση της τεχνολογίας, η αποξένωση, η διατροφή κ.α.

Περισσότερα...

light_bulbΤην Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Τις πίτες προσφέρει ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και τα δωράκια στα παιδιά το βιβλιοπωλείο "ΑΦΕΤΗΡΙΑ" και τα φωτοαντιγραφικά "ΚΟΜΝΗΝΟΣ Π."

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.