Δείτε επίσης...

Τα νέα μας

Ό,τι πιο "φρέσκο" κυκλοφορεί στο σχολείο μας...

Το σχολείο μας υποστηρίζοντας έμπρακτα τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και συγκεκριμένα αυτών της καλής υγείας και ευημερίας  (Στόχος Νο3) φιλοξένησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Τμήμα Ξάνθης,  ο οποίος παρουσίασε με βιωματικό τρόπο βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης στους μαθητές και μαθήτριες της Στ τάξης του σχολείου μας.

Περισσότερα...

Το σχολείο μας ξεκινά την καινούργια σχολική χρονιά με την συμμετοχή του στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα  "Συνδυάζω-Μετακινούμαι" - "Multimodality -Mix and Move".

Περισσότερα...

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο. Έτσι η σημερινή  ημέρα αποτέλεσε μια αφορμή για τους εκπαιδευτικούς, τους/τις μαθητές/τριες του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης να ανταλλάξουμε  σκέψεις, πληροφορίες και ιδέες και να πραγματοποιήσουμε δράσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού που εκδηλώνεται μεταξύ και εναντίον των μαθητών/τριών, ώστε να περιοριστούν οι δίαυλοι εκδήλωσης της βίας στη ζωή των ανηλίκων και αποτραπούν οι αρνητικές συνέπειες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Περισσότερα...

 

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Δήμο Ξάνθης για την τοοποθέτηση παγκακιών στην αυλή του σχολείου.

Περισσότερα...

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.